Forum dla pisarzy-amatorów, którzy chcą rozwijać swoje zainteresowania w gronie sobie podobnych.
Cześć wszystkim! Nazywam się Natalia i mam 13 latek. Głównie interesuję się mangą, a od niedawna także językiem japońskim. Nie jestem w nim dobra dlatego ograniczam się tylko do mojego imienia (Nataliya) i japońskiego "cześć" (ohoyo?). Moim hobby jest pisanie opowiadań bądź wierszy. Jestem bardzo zmienna dlatego zaczynając coś pisać automatycznie to przerywam i tydzień później zaczynam nowe. To trochę głupie ale staram się z tym skończyć Uwielbiam też rysować. Może nie jestem w tym doskonała ale jestem z siebie dumna, że wogóle umiem.
Postanowiłam tutaj założyć konto, aby nauczyć się pisać bardziej... Chmmm... Profesjonalniej? Lubię dzielić się z innymi moimi powieściami, ponieważ ich opinie i pouczenia wbijam sobie do głowy by wykorzystywać tą wiedzę w przyszłości.
Na co dzień piszę artykuły do gazetki szkolnej. W ten sposób mogę przelewać swoje emocje na papier. Co jeszcze robię? To co zwykła nastolatka W moim życiu na zaszła żadna poważna zmiana, więc chyba jestem normalna, prawda?
Też jest mi ciężko kończyć to, co zaczęłam. Mam nadzieję, że pomogą mi w wyzbyciu się tego nawyku ćwiczenia na systematyczność. Publikuj swoje opowiadania na forum. Możliwe, że opinie innych użytkowników dodadzą ci polotu i wytrwałości.
Ja też rysuję. Może wrzucisz jakieś swoje dzieła w dziale Inne zainteresowania? Ja też coś swojego pokażę. Może i na tym polu uda nam się poprawić umiejętności, korzystając z wzajemnych doświadczeń?
devilish89Moderator
Cieszy mnie to, że przybywa nam ludzi. Oczywiście z chęcią przeczytam twoje opowiadanie. Podpowiem co mi nie pasuje. a w takim razie zapraszam do czytania moich opowiadań:
http://www.bravo.pl/blog/paulapxd/ids,199117/
tutaj jest mój link, zapraszam