Forum dla pisarzy-amatorów, którzy chcą rozwijać swoje zainteresowania w gronie sobie podobnych.
devilish89Moderator
Hej jestem Paulina. Lubię czytać książki, różnego rodzaju. Choć najbardziej lubię czytać sf, pisane książki przez Olgę Rudnicką, C.R. Zafón, i wiele, wiele innych. W swoim życiu przeczytałam już dużo książek. Na swoim koncie mam kilka opowiadań z tego tylko jedno jest opublikowane, a reszta w szufladce - odpoczywa
Uwielbiam słuchać dobrej muzyki, najbardziej rock, metal- najczęstsze moje natchnienie do pisania. Ale nie powiem, słucham tez innych rodzajów muzyki. Staram się pomagać innym jak umiem. W każdej sytuacji można do mnie pisać. Pozdrawiam devilish89
W końcu ktoś odpowiedział na mój apel i się zarejestrował! xD
Mam na półce jedną książkę Zafóna. "Pałac Północy". Zastanawiałam się nad "Światłami Września", ale jakoś nie mogę się zdecydować. Czytałaś może?
devilish89Moderator
"Światła Września" dopiero zaczęłam, ale "Pałac Północy" juz przeczytałam i nie powiem łzy mi pociekły na koniec bo zżyłam się w bohaterami i polecam ta książkę. Niezły morał można z niej wyciągnąć
devilish89Moderator
książka jest spoko.
Za daleko nie doszłam, ale zaczyna sie ciekawie i zacheca do czytania