Pisarze-amatorzy

Forum dla pisarzy-amatorów, którzy chcą rozwijać swoje zainteresowania w gronie sobie podobnych.

• Nie jesteś zalogowany.

#1 04-10-2012 18:57:16

Anna410

Administrator

3408836
Punktów :   

Cześć wszystkim!

Mam na imię Anka, od dziś liczę sobie 16 lat. Założyłam to forum, bo jak się nietrudno domyślić, lubię pisać. Co tu dużo mówić, nie jestem w tym najlepsza, ale wierzę, że nie trzeba wielkiego talentu, by umieć coś robić dobrze. Przede wszystkim praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka.
Lubię także rysować, ale ostatnimi czasy mam zastój twórczy.
Słucham praktycznie wszystkich rodzajów muzyki. Od roku moim ulubionym zespołem jest My chemical romance.
Lubię sobie czasami obejrzeć jakiś ciekawy film. Jak na razie pierwszy w TOP10 jest "Podziemny krąg", aczkolwiek na ogół od dzieł Finchera wolę twórczość Tima Burtona, a co za tym idzie faworyzuję grę aktorską Johnny 'ego Deppa i Heleny Bonham Carter.
Książek czytam niewiele, z racji, że większą część mojego życia zajmuje nauka i jej odreagowywanie przez rysowanie, simsy, itd. Czasami to właśnie książka pomaga mi odreagować. Obecnie jestem w trakcie lektury "Gry o tron". Zarówno powieść jak i serial przypadły mi do gustu. Z seriali lubię jeszcze "Rodzinę Borgiów". No i "Dr House" był całkiem sympatyczny.
Pytania?

#2 13-10-2012 14:27:38

Nataliya

Nowo narodzony

Punktów :   

Re: Cześć wszystkim!

Miło cię poznać "administratorko"

Stopka forum

RSS