Forum dla pisarzy-amatorów, którzy chcą rozwijać swoje zainteresowania w gronie sobie podobnych.
Jestem Pers - niczym pers gruba, leniwa i wredna. A tak poważnie, to wita Was Karolina, lat piętnaście, okolice Wrocławia. Blondynka, aczkolwiek rzadko kiedy to po sobie okazuję - obecnie na mojej głowie króluje rubinowa czerwień. Uwielbiam czytać, pisać, tworzyć. Jestem pełnoprawną, zaangażowaną w to co robię bloggerką bodajże od lat pięciu. Od trzech aktywnie działam na blogach grupowych - niegdyś onetowskich, obecnie jedynie blogspotowych. Uwielbiam koty, psy nieco mniej, ale tego bernardyna z mojego podwórka wprost wielbię. Mam kotkę-dachowca, o czym chyba jeszcze nie wspomniałam, a co jest ważną częścią mego żywota. Interesuje mnie wszystko, co paranormalne, fantastyczne, lub inne. A mój piecho właśnie odkiwnął mi głową O.o.
Jestem tolerancyjna i chyba koleżeńska; za swoich oddałabym życie. Nieco przemądrzała, małomówna, raczej skryta i ogólnie dziwna - tego jednak raczej po mnie nie poznacie. Krępują mnie wszelkie rozmowy, chyba, że się z kimś nieźle kłócę. Zawsze stawiam na swoim.
I nie wiem, co tu jeszcze napisać, więc witam wszystkich! ;3
devilish89Moderator
Karolina? Moja Karolina B? To ty? Mam nadzieję, że tak:) pozdro:)